(044) 537-28-06
t-g@lub.in.ua

 

ОБРАТНАЯ СВЯЗЬ
Чтобы воспользоваться формой, включите поддержку JavaScript и Cookies в браузере.

 

Eurol Turbo DI

Eurol Turbo DIДля двигунів легкових автомобілів і легкого комерційного транспорту сьогодні досить широко використовується масло Eurol Turbo DI. Придбати його не проблема, у нас можна залишити замовлення на будь-які його кількості. Ми пропонуємо синтетичні моторні масла у великому асортименті і за вигідними цінами. Консультанти з нашої фірми завжди готові допомогти з вибором потрібного типу масел.

Необхідно масло Eurol Turbo DI? В наявності воно на складах компанії є постійно, залишайте своє замовлення вже зараз.


Eurol Turbo DI
можна використовувати в двигунах без турбонагрівача і каталізатора. Запропоноване масло містить меншу кількість фосфору, сульфатної золи і сірки. Автомобільна система очищення вихлопних газів буде надійно захищена від забивання. Прийміть рішення на користь моторного масла виду Eurol Turbo DI, його Вам буде просто і зручно використовувати. Воно дозволить зберігати двигун в чистоті від нагару і відкладень, забезпечить захист від зносу і окислення. Будь-які види масла з представленого асортименту ми можемо поставляти автокрамницям на регулярній основі. Eurol Turbo DI користується великим попитом, завдяки своїм унікальним характеристикам. Вибирайте на користь якісного та ефективного масла, про всю продукцію з нашого асортименту залишають виключно позитивні відгуки. Не варто економити на обслуговуванні особистого авто або комерційного транспорту. У нас в асортименті представлене перевірене і якісне моторне масло.

Задати питання по маслу Eurol Turbo DI можна нашим фахівцям за номером вище на сайті. Про характеристики і призначення такого масла ми Вам надамо детальну інформацію та забезпечимо консультацією. Купувати масло для двигунів у нас просто і вигідно, за його якість ми сміливо можемо ручатися.