(044) 537-28-06
t-g@lub.in.ua

 

ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК
Чтобы воспользоваться формой, включите поддержку JavaScript и Cookies в браузере.

 

Еurol 10w 40

Еurol 10w 40Еurol 10w 40, незважаючи на загальноприйняту думку, слід відносити до напівсинтетичних масел для автомобільних двигунів на дизельному і бензиновому паливі. Масло такого типу підходить для легкових і комерційних машин. Ви можете знайти в їх асортименті ще мастила і антифризи.

З самого 2012-го року наша компанія з продажу речовин для техніки є ексклюзивним постачальником продукції даної компанії. Всі матеріали проходять попередню перевірку на відповідність міжнародним вимогам. Машинне масло Еurol типу 10w 40 отримало схвалення BMW, Porsche, Mercedes-Benz і багатьох інших автобудівних компаній.

Універсальне масло компанії Еurol 10w 40 створює плівку при холодному запуску двигуна і перепадах температури. Крім того з використанням цієї моделі змащуючого матеріалу скорочується кількість викидів палива, а це елемент економії. Якщо Ви хочете уберегти деталі автомобіля від корозії і окислення, замовляйте у офіційного представника Еurol в Україні 10w 40.


На сайті нашої компанії Ви можете ознайомитися з характеристиками кожного типу моторного масла від Еurol, наприклад, 10w 40. Одиниця товару становить масу в 1 л, але на нашому складі, який знаходиться в Києві, Ви можете замовити будь-які матеріали оптом. Також повідомляємо, що на Московському проспекті відкрилася нова станція техобслуговування «Швидкий сервіс». Фахівці компанії пропонують мастильні матеріали, в тому числі і виробництва голландської компанії Еurol з серії 10w 40. Якість надання послуг і матеріалів гарантуємо.