(044) 537-28-06
t-g@lub.in.ua

 

ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК
Чтобы воспользоваться формой, включите поддержку JavaScript и Cookies в браузере.

 

Еurol benefix 5w30

Наша компанія надає найвигідніші новинки серед автомобільних масел, як наприклад, Еurol benefix 5w30. Дане масло є новою продукцією одного з провідних виробників матеріалів по догляду за машиною. Фахівці рекомендують уважно вибирати змащувальні засоби, щоб продовжити термін роботи двигуна, однак деякі виробники можуть запропонувати якісні та бюджетні варіанти.

Дане виробництво поставляє мастила для велосипедів, мотоциклів, автомобілів і інших моторних механізмів по всьому світу з 1977-го року. На сьогоднішній день матеріалами компанії Еurol, в тому числі маслом benefix 5w30, користуються не тільки приватні особи, а й власники сільгосптехніки і водного транспорту.

Ми рекомендуємо ознайомитися з асортиментом нашої компанії, яка є офіційним представником кількох світових виробників масел і антифризів. Завдяки зручному каталогу Ви можете швидко знайти ті матеріали, які необхідні для повноцінної роботи Вашої техніки, в тому числі і машинне масло від Еurol серії benefix 5w30. У нас є не тільки кошти для легкових автомобілів, але і індустріальні масла. Крім тог, звертаємо Вашу увагу на те, що в каталозі «Техно-Груп» представлена ​​продукція CLAAS, EUROL і Total. Більш детальну інформацію про переваги даних виробників Ви можете дізнатися на нашому офіційному сайті.

Масло Еurol benefix 5w30 є оптимальним для використання як взимку, так і влітку. Показник в'язкості кошти має невелику амплітуду завдяки унікальним рецептом. Таким чином дане масло може запобігти знос двигуна при будь-якій погоді. Якщо ви хочете замовити засіб у великій кількості за демократичною ціною, зв'яжіться з нами по телефону. Наша компанія надає своєчасну доставку по всій Україні.

Телефонуйте нам за номером, який вказаний на офіційному сайті нашої компанії, щоб замовити недороге масло 5w30 від Еurol benefix. Ви можете використовувати цей засіб при температурі, нижче 20-ти градусів, а також зберігати мотор від передчасного зносу в літню спеку. Крім універсального масла 5w30 серії benefix від Еurol ми надаємо багатий вибір серед масел CLAAS і Total. Вибирайте тільки якісні змащувальні засоби для своєї техніки і економте на послугах СТО.