(044) 537-28-06
t-g@lub.in.ua

 

ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК
Чтобы воспользоваться формой, включите поддержку JavaScript и Cookies в браузере.

 

Постачальники оригінальні мастила

Українське підприємство «Техно-Груп» надає великий вибір засобів по догляду за технікою і транспортом. Всі експортні матеріали проходять перевірку якості. Саме вони є найпопулярнішими серед українців, так як за спеціальною ціною нам надають їх офіційні постачальники. Оригінальні мастила, антифризи та інші матеріали можна побачити в нашому каталозі, перш ніж замовляти. Крім того, що всі представлені засоби мають приємну вартість, вони виконують свої функції навіть в екстремальних умовах.

Постачальники оригінальні мастилаНаша компанія почала тісну співпрацю з іноземними постачальниками оригінальних масел з тих пір, як вартість машинних матеріалів стала рости. Не дивлячись на те, що на сьогоднішній день на ринку України представлені десятки марок якісних засобів по догляду за технікою, далеко не в будь-якому місті в українців є можливість придбати вузькоспеціалізовані матеріали. В першу чергу це стосується власників сільськогосподарської техніки. Наші постачальники оригінального мастила співпрацюють з «Техно-Груп» протягом багатьох років. Завдяки цьому клієнти компанії можуть вибирати серед великої різноманітності матеріалів саме ті, які підходять їх техніці.

Також до нас звертаються співробітники різних СТО. Якщо Вам для професійної діяльності необхідні оригінальні мастила вибирайте постачальника в особі представника компанії «Техно-Груп». Ми завжди готові доставити оптові замовлення в будь-яке місто України.

Нашими послугами активно користуються не тільки власники катерів, яхт і тракторів, але також і звичайні автомобілісти. Якщо Ви відносите себе до числа людей, які зацікавлені в тривалій справній роботі своєї машини, звертайтеся до нас по телефону. Ви можете покластися на «Техно-Груп», так як у нас надійні постачальники. Оригінальні мастила чекають Вас в будь-якому обсязі на складах компанії.

Щоб зробити замовлення, зв'яжіться з нашим менеджером по телефону, який вказаний на нашому офіційному сайті. Також у Вас є можливість уточнити вартість матеріалів і вибрати той засіб, який найбільше підходить по характеристикам саме Вашій машині. Звертаємо Вашу увагу на те, що в числі наших постачальників оригінальних машинних мастил представлені компанії TOTAL, CLAAS і Eurol.