(044) 537-28-06
t-g@lub.in.ua

 

ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК
Чтобы воспользоваться формой, включите поддержку JavaScript и Cookies в браузере.

 

Еврол масло

Еврол маслоЯкщо Вас цікавить виробництво компанії Еврол, масло, антифриз і інші матеріали доступні в продажу по всій території України у нас. На виробництві або в транспортній сфері необхідно стежити за станом механізму. Автомобілі та вузькоспеціалізована техніка, яка виготовлена з металу, піддається корозії і зношування. Щоб запобігти поломку і продовжити повноцінну роботу двигуна, автомобілісти користуються напрацюваннями наших партнерів і використовують змащувальні засоби.

Наше підприємство «Техно-Груп» представляє на ринку України продукцію Eврол, масло в тому числі, Claas і Total, які без перебільшень є одними з найбільш успішних виробників речовин для автомобілів в Європі. Їх перевага полягає в використанні високих технологій і унікальною рецептурою кожного виробу.

Щоб матеріали цих компаній, як масло від Еврол, задовольняли потреби клієнтів різних верств суспільства і видів діяльності, вони розширили свої можливості, втягнули в процес виробництва досвідчених фахівців і вибрали в якості сировини недорогі матеріали. В результаті ми маємо універсальні масла від Еврол, Клаас і Тотал для двигунів, які не дозволяють металу двигуна пошкодитися або піддаватися корозії.

Продукція компанії Еврол, машинне масло в тому числі, може бути використана в будь-який час року і для будь-яких технологій. У нашому каталозі виділені речовини для сільгосптехніки, а також мастила та антифризи. До матеріалів іншого складу пред'являють більш високі вимоги, так як вони використовуються нестандартної технікою, яка в свою чергу повинна витримувати високі навантаження.

Всі клієнти нашої компанії можуть звернутися до менеджера, щоб уточнити деталі або вибрати відповідні матеріали. Вся інформація з приводу масел компанії Еврол надана нашими співробітниками на офіційному сайті підприємства. У Вас є можливість ознайомитися з технічними характеристиками продукції та її властивостями.