(044) 537-28-06
t-g@lub.in.ua

 

ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК
Чтобы воспользоваться формой, включите поддержку JavaScript и Cookies в браузере.

 

Масло Еврол 5W30

Масло Еврол 5W30Цікавлять хороші масла для бензинових і дизельних двигунів легкових авто? Ми рекомендуємо Еврол 5W30 масло, яке забезпечує оперативне і надійне змащування при холодному запуску. У нас подібні масла завжди є на складі і можуть бути відправлені для Вас в потрібних обсягах. Якість таких масел строго у виробника контролюється і тому за його характеристики ми можемо ручатися.

Масло Еврол 5W30 заслужено затребуване серед власників Ford і навіть Jaguar. Воно пропонує хороший захист від зносу і окислення, використовувати таке масло дуже просто і зручно. Запропоноване масло витримує досить тривалі інтервали заміни, що досягають 30 000 км. Вибирайте на користь масла Еврол 5W30, яке володіє високою паливною економічністю. Його можна сміливо змішувати з синтетичними і мінеральними маслами, воно відповідає важливим вимогам і тому використовується сьогодні досить широко. У нас Еврол 5W30 масло можна в будь-який час замовити і переконатися в його відмінних якісних характеристиках. У консультуванні ми замовникам не відмовляємо і з вибором кращого масла будемо раді допомогти. Замовляти у нас різні масла просто і вигідно, з докладною про таку продукцію інформацією Ви можете ознайомитися в призначених розділах.

Необхідно масло Еврол 5W30? Замовляйте його в нашій фірмі і воно буде для Вас надано на найвигідніших умовах.


Задавайте питання по маслу Еврол 5W30, зателефонувавши нашому персоналу. Про переваги та особливості такого продукту Вам детально розкажуть, для нас важливо кожному замовнику запропонувати краще за призначенням масло. Ми чекаємо від Вас дзвінків за вказаними в контактній інформації номерам, масло у нас в наявності.