(044) 537-28-06
t-g@lub.in.ua

 

ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК
Чтобы воспользоваться формой, включите поддержку JavaScript и Cookies в браузере.

 

Присадка в масло КПП

Не завжди одного тільки трансмісійного масла досить для того, щоб коробка перемикання передач працювала плавно. Якщо трансмісія працює нерівномірно, якщо перемикання швидкостей відбувається грубо і важко, напевно слід спробувати скористатися спеціальною присадкою. Присадка в масло КПП дозволить підвищити плавність роботи коробки. Ця добавка активізує функції мастила. Всі елементи механізму будуть покриті шаром масла, що значно знизить інтенсивність їх тертя. Така присадка в масло КПП допоможе не тільки поліпшити працездатність коробки перемикання передач, але також вбереже її деталі від передчасного зносу і продовжить термін її служби.

Присадка в масло КППЗвичайно, проблеми коробки перемикання передач можуть бути пов'язані не тільки з жорсткістю її роботи. Багато автомобілістів стикаються з такою бідою, як протікання трансмісійного масла. Усунути цю проблему в більшості випадків допомагає спеціальна присадка. Додається така присадка в масло КПП. Вона містить речовини, що сприяють набуханню ущільнюючих кілець та інших ущільнень. Трансмісійне масло більше не буде витікати, так як шляхи для течі будуть надійно перекриті. Зауважимо, що при сильному витіканні масла така присадка в масло КПП навряд чи буде ефективним засобом вирішення цієї проблеми. Швидше за все, масло витікає не через слабкі місця ущільнень, а крізь тріщини на корпусі коробки. В такому випадку краще відразу звернутися в автосервіс для діагностики.

І та, і інша присадка в масло КПП є в нашому асортименті. Телефонуйте і замовляйте!

Якщо Вам потрібна інша присадка в масло КПП або ж і зовсім присадка для моторного масла, теж звертайтеся до нас. Наш асортимент досить великий і різноманітний. У ньому напевно знайдеться те, що Вам потрібно.