(044) 537-28-06
t-g@lub.in.ua

 

ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК
Чтобы воспользоваться формой, включите поддержку JavaScript и Cookies в браузере.

 

Моторне масло Еurol

Моторне масло ЕurolЯкщо для Вашого СТО необхідно моторне масло Еurol, найвигіднішу пропозицію про постачання високоякісних мастильних матеріалів Ви можете отримати від нашої компанії. Компанія «Техно-Груп» офіційно представляє продукцію провідних виробників масел і спреїв для автомобілів Європи в Україні. У нашому асортименті великий вибір компаній Total, CLAAS і Eurol. Моторні масла, антифризи та інші речовини розбиті в каталозі компанії за рубриками для зручності наших клієнтів.

З нами співпрацюють з багатьох причин. У виборі продукції для продажу на території України наші кваліфіковані фахівці керувалися користю матеріалів і їх практичністю. Так як моторні масла виробника Еurol не тільки відповідають міжнародним стандартам якості, але також є недорогими, ми уклали договір про співпрацю. В результаті, у Вас тепер є можливість купувати дієві мастильні матеріали за невисокою ціною.

Також ми враховуємо різноманітність на виробництві компанії. В Україні багато власників габаритної техніки потребують моторних маслах від Еurol, призначених для вузькоспеціалізованої техніки. Так як не всі виробники випускають відповідні матеріали, дана продукція користується високою популярністю.

Також на нашому офіційному сайті можна знайти антифризи, гідравлічні, компресійні, редукторні і інші мастильні речовини від кращих компаній. Моторне масло Еurol мається на нашому каталозі як для автомобілів, так і для робочої техніки. Всі матеріали мають сертифікати якості.

Рекомендуємо ближче ознайомитися з різноманітністю моторних масел від Еurol і вибрати саме той матеріал, який стане в нагоді саме на Вашому виробництві. Телефонуйте за вказаною на сайті номером телефону і здійснюйте замовлення.