(044) 537-28-06
t-g@lub.in.ua

 

ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК
Чтобы воспользоваться формой, включите поддержку JavaScript и Cookies в браузере.

 

Масло Еurol 10w40

Масло Еurol 10w40Моторне масло, наприклад Еurol 10w40, потрібно для того, щоб обволікати металеві рухомі запчастини тонкої ковзної прошарком. Завдяки фізичним особливостям маслянистої речовини тертя між деталями автомобіля знижується, а отже, і зносостійкість продовжується. За рахунок сучасних технологій виробництва, маслу, Еurol 10w40 в тому числі, також надають нових властивостей, які повинні будуть звузити кількість необхідних для повноцінної роботи двигуна речей і зробити експлуатацію автомобіля більш спрощеною. Наприклад, в масло стали додавати компоненти, що забезпечують охолодження двигуна, для того, щоб він не працював на знос.

Класифікація масел, куди входить Еurol 10w40, складна і враховує безліч різних чинників. Першими можна розглянути мінеральні - найпростіші за складом, які користувалися популярністю за часів перших машин. Незважаючи на низьку ціну, вони мають середніми показниками користі і є таким собі варіантом для власників старих автомобілів застарілих моделей. Синтетичні масла, як Еurol 10w40, володіють багатьма якостями, серед яких найважливішими будуть холодостійкість і висока концентрація домішок. Напівсинтетичні масла найкраще використовувати в областях з частими перепадами температур. Завдяки індексу в'язкості вони годяться як до жарким, так і холодним погодних умов. За рахунок зазначеного на упаковці значенням споживач може вибрати саме те масло, яке буде йому необхідно, щоб воно не загусло перед попаданням в важкодоступні місця і при цьому змогло покрити всю площу деталей двигуна. Важливо стежити за испаряемостью надто рідкого масла в спеку і підливати його в міру необхідності - тоді у Вас не буде виникати потреби звертатися в СТО і оплачувати дорогі ремонти.

Що стосується продукції наших партнерів, то масло Еurol 10w40 підходить для транспортної техніки як з дизельним, так і з бензиновим двигуном. Напівсинтетична речовина для змащування має властивість зберігати рідкий стан в різних погодних умовах, що робить його універсальним для приватних осіб. Однак якщо Ви живете на Півночі Евпропи, де середня температура взимку становить нижче 50-ти градусів, краще витратити час на пошуки спеціального синтетичного масла на сайті нашої компанії.


Ми реалізуємо автомобільні масла та розчинники світових виробників. Масло Еurol 10w40 виробництва Нідерландів є одним з найпопулярніших серед приватних осіб на ринку України, проте також в асортименті компанії присутня продукція CLAAS і TOTAL.