(044) 537-28-06
t-g@lub.in.ua

 

ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК
Чтобы воспользоваться формой, включите поддержку JavaScript и Cookies в браузере.

 

Еurol super lite 5w 40

Завдяки співпраці з провідними виробниками змащувальних засобів наша компанія рада представити новинку серед масел - Еurol super lite 5w 40. Даний засіб по догляду за двигуном автомобіля не тільки універсальне для різних погодних умов, але також є оптимальним рішенням для автомобілістів України, так як саме невисокі ціни на високоякісну продукцію даної компанії залучають більшу аудиторію з усього світу. Серед наших клієнтів не тільки власники легкових автомобілів, але і представники сільського господарства і промисловості. Компанія Еurol, яка випустила super lite 5w 40 для будь-якої погоди, може забезпечити якісними засобами за демократичними цінами, навіть якщо мова йде про вузькоспеціалізованої технікке.

Еurol super lite 5w 40Важка техніка і водний транспорт також потребують того, щоб підтримувати стан двигуна, але через високу навантаження на техніку, їй потрібне використання більш ефективних мастильних засобів. Якщо Вас цікавить масло, яке підходило б і для спеки, і для зимових холодів, ми раді запропонувати super lite 5w 40 від Еurol. Завдяки сучасним технологіям у автомобілістів відпадає потреба купувати дорогі масла для кожного сезону.

Наша компанія подбала про те, щоб в Україні у автомобілістів був вибір, як забезпечувати свій транспортний засіб всім необхідним. Для цього ми зробили висновок співпрацю з кількома провідними виробниками машинного масла в Європі. У нашому каталозі на сьогоднішній день представлена ​​продукція компаній Total, CLAAS і Еurol. Засіб super lite 5w 40 є однією з новинок виробника з Голландії. Їх кошти підходять для різноманітної техніки. Також вони випускають антифризи і багато іншого. Ви можете ознайомитися з повним списком доступних засобів на офіційному сайті «Техно-Груп».

Замовляйте у нас машинне масло Еurol super lite 5w 40, якщо хочете мати під рукою універсальний засіб для будь-якої погоди. На нашому сайті можна дізнатися більше про цю марку засобів по догляду за двигуном. Також у Вас є можливість скачати наш каталог. Уточнюйте ціни на товари по телефону, який вказаний на сайті нашої компанії.

Ми є офіційним представником даних виробників в Україні, тому товари з нашого каталогу гарантовано ефективні і якісні. Також тісна співпраця з Еurol, які випускають super lite 5w 40, впливає на вартість їх продукції, тому у Вас є можливість придбати мастильні засоби для свого СТО у великій кількості. Ми надаємо своєчасну доставку в будь-яке місто України.