(044) 537-28-06
t-g@lub.in.ua

 

ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК
Чтобы воспользоваться формой, включите поддержку JavaScript и Cookies в браузере.

 

Eurol Syntence 5w 30

Eurol Syntence 5w 30Двигун будь-якого автомобіля потребує догляду і регулярного обслуговування, яке можна проводити і своїми власними силами, адже для цього Вам необхідно лише регулярно міняти машинне масло. Але спершу Вам потрібно вибрати саме той засіб, який підійде Вам найкраще, і можливо таким варіантом стане саме Eurol Syntence 5w 30.

У нашій компанії можна купити Syntence 5w 30 від Eurol з гарантією якості і оригінальності товару, так як ми є офіційними постачальниками товарів даної марки в Україні. І на відміну від стихійних ринків або невідомих магазинів, у нас Ви можете знайти повний модельний ряд цієї марки, а також деякі супутні товари, які також потрібні для обслуговування машини, крім 5w 30 Eurol Syntence.

У нас в каталозі Ви знайдете як Eurol Syntence 5w 30, так і величезна кількість інших видів олій для промислового або комерційного транспорту, тому, якщо Вас не влаштує саме ця модель, то Ви легко зможете знайти і замовити іншу, саме під Ваш транспортний засіб.

Перед тим, як купити масло Eurol Syntence 5w 30 або будь-який інший товар, Вам слід убедітсья в тому, що він підходить за технічними вимогами до Вашого автомобіля, і в разі неправильного вибору, двигун може просто вийти з ладу, що спричинить за собою дорогий і довгий ремонт.

Але саме модель Eurol 5w 30 Syntence є досить універсальним засобом для бензинових і дизельних двигунів, а також забезпечує надійний захист протягом більш ніж 30 000 км, а в випадку з дизелем і всі 50 000 км, що є дійсно вражаючим результатом. Саме тому багато клієнтів обирає саме цей варіант серед безлічі інших.