(044) 537-28-06
t-g@lub.in.ua

 

ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК
Чтобы воспользоваться формой, включите поддержку JavaScript и Cookies в браузере.

 

Кращі присадки в масло

Якщо Вас цікавлять тільки кращі присадки в масло, але при цьому вартість продукції провідних виробників не приваблює, рекомендуємо звернути увагу на автохімію від CLAAS, Total і Eurol. Засоби виробництва даних компаній можна придбати у компанії «Техно-Груп». Ми є офіційним представником цих виробників в Україні та надаємо українцям тільки якісну автохімію. У список представленої продукції входять антифризи, мастила, моторні масла, а також присадки від кращих бюджетних виробників світу. Багато автомобілістів вважають, що дорогі матеріали гарантовано стають якісними, проте така позиція не тільки обмежує вибір автохімії, а й відштовхує від придбання автомобіля багатьох людей. Наша компанія поставила перед собою мету - поширювати по країні недорогі, але ефективні засоби по догляду за автомобілем.

Кращі присадки в маслоВи можете дізнатися про товар на нашому офіційному сайті. Технічні характеристики дозволяють вибрати для масла кращі присадки, які запобігають протікання у зношених двигунів, а також знижують тертя. Якщо Ви не впевнені в ефективності даного матеріалу, звертаємо Вашу увагу на дорожнечу частої зміни масла. Також слід зазначити, що не всякий автомобіліст може собі дозволити моторні масла першого класу. Кращі присадки в даному випадку забезпечують машині додатковий захист. Ще кілька років тому індустрія з виробництва автохімії була настільки нерозвинена, що наявність присадок вважалося надлишком або необхідністю в разі їзди на зношеному двигуні. Однак сьогодні високі навантаження на автомобіль і суворі погодні умови диктують нові правила і практично кожен, хто прагне продовжити життя своїй машині, купує присадки. В Україні в масло кращі добавки можна знайти в каталозі компанії «Техно-Груп». Саме ми поєднуємо низьку вартість і високу якість імпортної продукції. Ефективність наших засобів по догляду за автомобілем підтверджена дослідженнями і сертифікатами, тому Ви можете сміливо купувати оптом всю представлену автохімію.

Вибирайте кращі присадки в масло і робіть замовлення н офіційному сайті нашої компанії. Телефонуйте за номером, який вказаний на сайті, і отримаєте своєчасну доставку товару в будь-якому обсязі в Ваше місто.

Всього через місяць їзди з кращими присадками для моторного масла Ви відчуєте різницю. Випробуйте ефект додаткового захисту серця машини з «Техно-Груп».