(044) 537-28-06
t-g@lub.in.ua

 

ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК
Чтобы воспользоваться формой, включите поддержку JavaScript и Cookies в браузере.

 

Моторне масло Еврол

Моторне масло Еврол застосовується для змащування роторних і поршневих двигунів внутрішнього згоряння. До складу сучасних моторних масел входять базові масла і присадки, які покращують їх властивості. До базових можна віднести дистиляти та залишкові компоненти, які мають різну в'язкість.

Моторне масло ЕвролНайперше у всьому світі моторне масло було запатентоване багато років назад. У наш час воно набуло іншого використання і має абсолютно інший склад.

Великою популярністю користуються моторні масла Еврол, які мають досить широке застосування: для автомобілів, водного транспорту, в промисловості і в сільському господарстві.

Щоб ознайомитися ближче з представленою продукцією і вивчити всі її технічні характеристики, досить відвідати наш сайт. На ньому представлений величезний асортимент всієї нашої продукції, в який входить і голландське моторне Еврол масло.

Моторному маслу Еврол можна з упевненістю довіряти. Йому віддають перевагу багато покупців. Воно має широку класифікацію, яка відрізняється своїми технічними характеристиками і середовищем використання.

Якщо Вас цікавить моторне масло Вврол, тоді звертайтеся до нас в компанію «Техно-Груп». На українському ринку мастильних матеріалів ми здійснюємо свою діяльність вже досить давно. Ми є офіційним дистриб'ютором торгової марки «Total» і володіємо статусом постачальника мастил і масел «CLAAS» та «EUROL».

Моторні Еврол масла існують для легкової техніки і для комерційної. Перші діляться на синтетичні, напівсинтетичні, мінеральні. Другі теж мають невеликі підгрупи.