(044) 537-28-06
t-g@lub.in.ua

 

ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК
Чтобы воспользоваться формой, включите поддержку JavaScript и Cookies в браузере.

 

Купити масло total 10w 40

Купити масло total 10w 40Купити масло total 10w 40
в Україні можна у офіційного дистриб'ютора компанії-виробника. Ми продаємо засоби для автомобілів та іншої техніки вже більше 10-ти років і знаємо, що потрібно нашому покупцеві. Ми також співпрацюємо і з іншими виробництвами продукції нефтеобробки. Якщо Вас цікавить якість і вартість змащувальних речовин від Claas, Eurol і Total, звертайтеся. Купити масло 10w 40 на нашому складі можливо оптом, досить тільки зателефонувати нашим менеджерам.

З високою в'язкістю речовина здатна виконувати свої функції при будь-якій погоді. Машинні масла такого типу запобігають утворенню корозії і протягом тривалого періоду часу. Власникам Lada, Peugeot і Volkswagen буде не зайвим купити масло розряду total 10w 40, так як воно не вимагає частої заміни і володіє низькою ціною. Його властивості не змінюються навіть при важких умовах експлуатації.


Купіть масло total 10w 40 і самі переконаєтеся в оптимальності продукту. Для тих, у кого взимку наступають люті морози, покупка виявиться вигідною, так як температура застигання масла -30 градусів.

Можете довіритися нашому вибору партнерів, так як всі вироблені продукти проходять перевірку за міжнародними вимогами. На кожне найменування товару ми можемо надати клієнтові гарантію якості, в тому числі і на масло total 10w 40, купити яке найдешевше саме у нас.
Якщо Ваш автомобіль їздить на скрапленому бензині, спробуйте для нього купити ааптірованное масло total 10w 40.