(044) 537-28-06
t-g@lub.in.ua

 

ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК
Чтобы воспользоваться формой, включите поддержку JavaScript и Cookies в браузере.

 

Eurol benefix

Асортимент автомобільних масел є воістину величезним і включає десятки найрізноманітніших засобів, кожне з яких має свої особливості і сферу застосування. Наприклад, такий товар як Eurol benefix хоч і є універсальним засобом, придатним до приватного і комерційного транспорту, але навіть він має певні обмеження і особливості використання.

Eurol benefixСеред всіх доступних товарів від компанії Eurol, benefix масла є одним з найпопулярніших пропозицій, так як вони забезпечують двигуну захист від зносу і окислення, а також витримує досить високі проміжки по заміні. Наприклад, допустимої дистанцією для заміни засобу Eurol benefix є 30 000 км на деяких моделях машин, тому Ви буквально можете забути про маслах на досить довгий термін.

Якщо Ви вирішили купити таке синтетичне масло, як Eurol benefix, але не знаєте, у кого саме замовити її, тоді Вам варто звернутися за цим в нашу компанію, так як ми є офіційним дилером цієї та кількох інших провідних виробників зі світовим ім'ям.

Масло Eurol benefix є синтетичним і підходить як для бензинових, так і для дизельних двигунів, тому даний засіб заслужено є універсальним і може використовуватися з практично будь-якими легковими автомобілями. Що ж стосується комерційного транспорту, то все залежить насамперед від особливостей транспортного засобу, які також слід враховувати.

Для того, щоб у нас купити Eurol benefix, Вам достатньо буде і одного телефонного дзвінка, але якщо Ви хочете приїхати особисто, то ми також будемо раді Вас побачити у нас, а всі контакти та адресу Ви знайдете у нас на сайті.