(044) 537-28-06
t-g@lub.in.ua

 

ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК
Чтобы воспользоваться формой, включите поддержку JavaScript и Cookies в браузере.

 

Моторна олива Total Rubia

Моторна олива Total RubiaПри експлуатації двигунів внутрішнього згоряння найважливішою умовою можна вважати грамотний підхід у виборі пально-мастильних матеріалів. Вибір на користь хорошої професійної олії здатен запобігти додатковим витратам на визначений строк експлуатації автомобіля. Моторна олива Total Rubia — це результат багаторічних розробок, метою яких було створення мастильного матеріалу, здатного максимально продовжити коректну і безпечну роботу мотора. Моторна олива Total Rubia — це продукт французької компанії, створений з урахуванням міжнародних норм якості. Це мастило вибирають автовласники у всьому світі, в тому числі і українські автомобілісти. Воно зарекомендувало себе як одне з найкращих серед європейських мастил для двигунів вантажного автотранспорту. Моторна олива Total Rubia для багатьох наших автомобілістів є найбільш підходящою по притаманним йому властивостям, експлуатаційним якостям та ціні. Це масло можна вважати одним з оптимальних варіантів, якщо порівнювати його з іншими мастильними матеріалами для вантажівок з урахуванням співвідношення вартість/якість.

Професійна моторна олива Total Rubia підійде як для закупівлі крупними споживачами, так і для приватного використання. Купити його можна оптовою партією, і в невеликому обсязі. І робити такі покупки дуже зручно в компанії «ТЕХНО-ГРУП».

Звертайтеся в  «ТЕХНО-ГРУП», якщо потрібна моторна олива Total Rubia! Тут Вас чекають чуйні доброзичливі продавці, лояльні ціни і виключно оригінальна продукція.

Якщо Ви являєтесь власником вантажівки, то моторна олива Total Rubia Вам неодмінно стане в нагоді. Випробувавши її на практиці, Ви з великою ймовірністю станете шанувальником цього продукту, а також нашим постійним покупцем.