(044) 537-28-06
t-g@lub.in.ua

 

ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК
Чтобы воспользоваться формой, включите поддержку JavaScript и Cookies в браузере.

 

Масло Еurol

Масло ЕurolВашому автомобілю необхідно масло Еurol, але його неможливо знайти по доречною вартості? На ринку мастильних автоматеріали в Україні в наявності не багато представників висококласних виробників. Зважаючи на це у споживачів немає можливості вибирати між високоякісною продукцією. Наша компанія тісно співпрацює з провідними виробниками масел - Еurol, Total і CLAAS, які показали не тільки успіхи у виробництві універсальних і вузькопрофільних матеріалів, але також змогли встановити невисокі ціни на свою продукцію.

Машинні масла компанії Еurol відрізняються також тим, що в їх різноманітності можна знайти підходящі матеріали для роботи будь-якого автомобіля. У нашому каталозі можна знайти мастильні речовини, які не втрачають своїх властивостей на морозі і при високих температурах. Також Ви можете знайти універсальне масло, яке недорого обійдеться середньостатистичному автомобілісту України.

Послугами компанії «Техно-Груп» активно користуються не тільки приватні особи, а й підприємці. Масло Еurol відмінно справляється із захисною функцією, яка особливо необхідна при роботі з високотехнологічною технікою. Вузькоспеціалізована техніка піддається високим навантаженням, тому термін її експлуатації може бути менше, ніж у транспортного засобу. Але з маслами від Еurol всі деталі двигуна надійно захищені від стирання і корозії.

Звертайтеся до наших менеджерів по телефону і дізнавайтеся про наявність необхідних матеріалів на складі офіційного представника Еurol в Україні. Масла, антифризи, спреї та інші речовини, які використовуються для підтримки працездатності автомобілів і важкої техніки у нас доступні по доречною ціною і у великих обсягах.