(044) 537-28-06
t-g@lub.in.ua

 

ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК
Чтобы воспользоваться формой, включите поддержку JavaScript и Cookies в браузере.

 

Eurol 5W 40

Eurol 5W 40Потрібно придбати масло Eurol 5W 40 для використання в бензиновому або дизельному двигуні? Ми можемо надати його в необхідних обсягах і за справедливою ціною. Таке масло відмінно підходить для легкових авто або ж легкого комерційного транспорту. Його можна використовувати навіть в моторах з прямим уприскуванням палива, про його якість і характеристики наші покупці залишають приємні відгуки.

Цікавить синтетичне масло Eurol 5W 40? Придбати його оптом не проблема, у нас воно завжди на складі в наявності.


Постачати моторне масло Eurol 5W 40 для автомагазинів та СТО ми можемо оптом на регулярній основі. У нашому асортименті запропоновано і безліч інших масел для легкової і комерційної техніки. Працювати з нашими маслами зручно і просто, вони забезпечують належний захист від зносу, окислення і іржі. Вибирайте на користь масла Eurol 5W 40, яке забезпечує при холодному запуску стабільність масляної плівки. Плівка зберігається при високих температурах і навіть важких експлуатаційних умовах. Прийміть рішення зберігати двигун в чистоті і наше масло буде добре цьому сприяти. Воно запобігає появі відкладень і нагару, його буде раціонально використовувати в усіх відношеннях. Eurol 5W 40 масло відрізняється хорошою паливною економічністю. Його можна змішувати і з іншими синтетичними або мінеральними моторними маслами. Інформацію про масло і конкретні його значення можна знайти на сторінках сайту.

З питань замовлення масла Eurol 5W 40 можна звернутися за номерами вище на сайті. Про особливості запропонованих масел наші фахівці можуть розповісти Вам у всіх подробицях і забезпечити необхідну консультацію. У нас купувати різні моторні масла Вам буде зручно і вигідно, переконатися в цьому можна вже сьогодні.