(044) 537-28-06
t-g@lub.in.ua

 

ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК
Чтобы воспользоваться формой, включите поддержку JavaScript и Cookies в браузере.

 

Eurol super lite

Eurol super liteЯкщо Ви зацікавлені в тому, щоб провести обслуговування автомобіля максимально якісно, ​​то ми рекомендуємо Вам звернути увагу на якісні мастильні матеріали, такі як Eurol super lite. Адже саме за допомогою такого масла Ви можете продовжити термін служби деталей машини і навіть збільшити ефективність роботи двигуна.

Якість Eurol super lite є дійсно високим, а все завдяки тому, що їх виробляють з використанням передових технологій і на провідних заводах в Голландії. Тому попит на даний товар є досить високим. Але ми рекомендуємо Вам купувати подібні засоби тільки у надійних постачальників, адже на стихійних ринках часто можна побачити підроблені масла, в тому числі і марки Eurol (super lite).

Основна особливість Eurol super lite полягає в тому, що Ви можете використовувати його і з іншими маслами, а сама рідина захищає деталі від іржі, зносу і окислення. Тому багато автолюбителів хочуть купити саме такий товар, так як використовували його і впевнені в його якості.

На відміну від масел інших марок, Eurol super lite відмінно підходить для практично будь-якого автомобіля, незалежно від типу двигуна і особливостей самої машини. А завдяки наявності спеціальних присадок в складі, дане масло попередить появу нагару і відкладень в двигуні, які можуть бути критичними для його працездатності.

А якщо Вам з якоїсь причини підійде наше масло Eurol super lite, то Ви можете замовити у нас товари і від інших виробників за максимально доступними цінами. А з вибором відповідних товарів Вам можуть допомогти наші співробітники, які нададуть Вам навіть невелику консультацію з питання.