(044) 537-28-06
t-g@lub.in.ua

 

ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК
Чтобы воспользоваться формой, включите поддержку JavaScript и Cookies в браузере.

 

Масло Сlaas

Наша команда рада запропонувати клієнтам України масло Сlaas для двигунів автомобілів. Процвітаюча на ринку автомобільних масел України компанія «Техно-Груп» сьогодні є одним з найбільших постачальників змащувальних засобів. Ми представляємо продукцію найбільших компаній-виробників в Європі, як Eurol, Total і Claas. Автомобільні масла даного класу вважаються не просто якісними, а й дешевими. Тоді як в країнах Європи така продукція є альтернативою дорогою, в Україні вона користується величезною популярністю не тільки серед приватних осіб, а й у підприємців аграрної промисловості.

Масло СlaasЯкщо Вашої компанії необхідні регулярні поставки, рекомендуємо замовити Масло Сlaas. Воно володіє унікальними властивостями, які докладно описані на нашому сайті.

Звертаємо Вашу увагу на те, що в нашому асортименті представлені тільки добірні матеріали, які пройшли перевірку якості та відповідають всім міжнародним стандартам. Серед всіх виробників машинного масла саме Claas є одним з тих, хто може надати матеріали не тільки для легкового транспорту, а й для вантажної техніки. За рахунок професіоналізму наших співробітників компанія отримала гарну репутацію. Це привернуло до нас безліч корпоративних клієнтів - власників СТО і підприємців, діяльність яких безпосередньо залежить від роботи машини. Високоякісні масла компанії Claas, Total і Eurol не тільки запобігають стирання металевих деталей в двигуні автомобіля, але і в цілому продовжує його роботу.

Матеріали з нашого каталогу підходять як для морозів, так і для спекотної погоди. Ми класифікували всю продукцію для Вашої зручності і також готові запропонувати мастильні матеріали для техніки вузької спрямованості. Якщо у наших клієнтів виникають будь-які питання з приводу масла Claas, ми готові запропонувати консультацію і допомогти з вибором. Це цінують не тільки замовники, але і партнери.

Чекаємо Вашого дзвінка, щоб запропонувати найоптимальніші мастильні речовини для Ваших автомобілів. Телефонуйте за номером, який вказаний на нашому офіційному сайті.