(044) 537-28-06
t-g@lub.in.ua

 

ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК
Чтобы воспользоваться формой, включите поддержку JavaScript и Cookies в браузере.

 

Масло Total Rubia Tir

Масло Total Rubia TirПри виборі моторного масла слід звертати увагу на кілька факторів. Треба, насамперед, враховувати особливості транспортного засобу. Для легкових авто, на приклад, знадобиться одне масло, а для вантажних інше. Також дуже важливим моментом є вид двигуна, для якого мастильні матеріали вибираються. Деякі олії універсальні, але більшість призначені для конкретного різновиду моторів (бензинових або дизельних). Масло Total Rubia Tir розроблено і створено спеціально для комерційної техніки. Для вантажних автомобілів масло це підходить якнайкраще. Багато власників вантажних авто в Україні постійно користуються маслом Total Rubia Tir, так як вважають його найкращим варіантом для свого залізного помічника.

Масло Total Rubia Tir характеризується автомобілістами як високоякісне. Воно чудово показує себе в роботі в самих різних умовах експлуатації автотехніки. І на трасі, і на міських вулицях двигун автомобіля буде надійно захищений від передчасного зносу. Масло Total Rubia Tir забезпечить деталям двигуна підвищену стійкість до стирання і інших пошкоджень механічного характеру. Завдяки маслянистому покриттю, навіть найбільш навантажені елементи мотора будуть взаємодіяти ефективно і безпечно.

Купуйте масло Total Rubia Tir тільки у офіційного дистриб'ютора змащувальних матеріалів цієї торгової марки. Компанія «Техно-Груп» - кращий варіант для співробітництва в питаннях закупівель масел моторних Total. Звертайтеся!

Ми поставляємо на український ринок виключно оригінальні мастильні матеріали, і в тому числі масло Total Rubia Tir. У нас це масло можна купити на досить вигідних умовах, так як у випадку кожного клієнта ми практикуємо принципи індивідуального підходу.