(044) 537-28-06
t-g@lub.in.ua

 

ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК
Чтобы воспользоваться формой, включите поддержку JavaScript и Cookies в браузере.

 

Олива CLAAS

Олива CLAASОлива CLAAS широко застосовується для змащування дизельних двигунів сільськогосподарської техніки, яка здатна працювати і в найважчих умовах. Вона добре змащує гарячі частини двигуна не тільки в холодний період часу, але і при високій температурі.

Технічні характеристики оливи CLAAS демонструють хорошу в'язкість, зносостійкі показники і високий рівень дисперсійних властивостей. Щоб дізнатися більше змістовної інформації про властивості даного мастильного матеріалу, ознайомтеся з інформацією на нашому сайті.

Вся CLAAS олива яка представлена в нашій компанії, перевірена і відповідає всім необхідним технічним вимогам, які підтверджують її високу якість. Її можна використовувати для будь-якої сільськогосподарської техніки, навіть для тієї, яка працює в досить екстремальних умовах. Лінійка мастильного матеріалу цього бренду включає в себе широку класифікацію масел.

Звертайтеся до нас в компанію «Техно-Груп» щоб за хорошою ціною придбати таку продукцію, як олива CLAAS. На українському ринку ми вже довгий час здійснюємо реалізацію мастильних матеріалів, які схвалені групою технічного розвитку CLAAS. Тому Вам не доведеться сумніватися в якості нашої продукції.

Більш детальну інформацію про оливу CLAAS також Ви зможете дізнатися у нашого фахівця. Він докладно розповість Вам про нашу продукцію і зможе запропонувати Вам найкращий її варіант.

Серед олив CLAAS Ви зможете вибрати необхідний варіант для будь-якого виду сільськогосподарської техніки. Цей мастильний матеріал буде захищати Вашу техніку від корозії, зносу і різних пошкоджень.