(044) 537-28-06
t-g@lub.in.ua

 

ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК
Чтобы воспользоваться формой, включите поддержку JavaScript и Cookies в браузере.

 

Моторна олива КЛАС

Моторна олива КЛАСМоторна олива КЛАС широко використовується для змазування двигунів внутрішнього згоряння, які не зможуть без неї довгий час повноцінно здійснювати своє призначення. Вона виготовляється за спеціальною технологією. До її складу входять базові масла і присадки, які роблять її властивості краще.
Перша поява даної продукції відбулася досить давно, і по сьогоднішній день вона не втрачає своєї актуальності й затребуваності.

За допомогою моторної оливи КЛАС можна повернути в роботу деталі, які заклинило. Після їх змазування вони швидко відновлять свій колишній стан. У складі цієї продукції містяться спеціальні присадки, які можуть перешкоджати окисленню олії, зменшувати знос деталей двигуна, уповільнювати корозію і багато іншого.

Дізнатися більш детальну інформацію про характеристики та властивості моторної оливи КЛАС Ви зможете на нашому сайті. На ньому є вся інформація про нашу діяльність і про пропоновану продукцію.

Якщо Ви хочете придбати таку продукцію, як моторна олива КЛАС, то зробіть це в нашій компанії «Техно-Груп». Ми довгий час на українському ринку здійснюємо реалізацію мастильних матеріалів. Ми можемо гарантувати високу якість всієї нашої продукції і її постійну наявність.

Широкий асортимент моторних олив КЛАС дозволить Вам придбати мастильний матеріал для вантажних і легкових автомобілів, і для техніки. Наш професійний фахівець зможе допомогти Вам з успішним вибором, на його безкоштовну консультацію Ви завжди можете розраховувати.

Також ми здійснюємо комплексне обслуговування різних організацій і підприємств, регулярно постачаючи їм мастильні матеріали, в число яких входить і моторна КЛАС олива. Приєднуйтесь і Ви до вигідної співпраці з нами.