(044) 537-28-06
t-g@lub.in.ua

 

ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК
Чтобы воспользоваться формой, включите поддержку JavaScript и Cookies в браузере.

 

Присадка в дизельне масло

Присадка в дизельне маслоУ деяких випадках стандартних властивостей звичайного моторного масла може не вистачити. Масло недостатньо добре обволікає і омиває деталі мотора, недостатньо захищає мотор від зносу і забруднень, піниться. Тому виробниками моторних мастильних матеріалів були придумані допоміжні речовини — присадки. Присадки в дизельне масло і в інші масла бувають різними. Залежно від того, якого ефекту потрібно добитися, використовують той чи інший продукт. Найбільш частими проблемами для дизельних двигунів є посилене утворення нагару і відкладень, підвищена витрата мастильних матеріалів, занадто гучна робота. Підібравши відповідні присадки в дизельне масло, можна всі ці проблеми вирішити. Варто зауважити, що користуватися присадками досить просто. Регулярне і правильне використання присадок в дизельне масло здатне значно поліпшити роботу двигуна, продовжити його експлуатаційний термін, знизити витрати масла і палива. Завдяки присадкам мотор може працювати набагато тихіше, м'якше, ефективніше.

Присадка в дизельне масло тільки тоді буде працювати, якщо буде обрана і застосована правильно. Вибираючи присадку, слід уважно читати інформацію на етикетці або ж скористатися допомогою фахівців. Купуючи присадки в спеціалізованій компанії, Ви напевно отримаєте якісну консультаційну допомогу щодо вибору продукту з необхідними властивостями, а також способу його застосування для отримання найкращих результатів.

Якщо потрібна та чи інша присадка в дизельне масло, звертайтеся до консультантів компанії «ТЕХНО-ГРУП». Контактні телефони є на нашому сайті.

Кожна присадка в дизельне масло, яка вказана в нашому каталозі товарів, відповідає заявленій якості. Всі присадки оригінального виробництва, надходять у продаж прямо з заводу Eurol.