(044) 537-28-06
t-g@lub.in.ua

 

ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК
Чтобы воспользоваться формой, включите поддержку JavaScript и Cookies в браузере.

 

Eurol консультанат

Eurol консультанатКупити необхідні мастильні матеріали для автомобільної та іншої техніки в наш час зовсім не складно. На превелике щастя автовласників України, в нашій країні на сьогоднішній день представлена практично вся найкраща мастильна продукція, відома в світі. Мастильні матеріали Eurol на нашому автомобільному ринку теж представлені в повній мірі. Але, отримавши доступ до продукції різних торгових марок, різної якості, з різними технічними і експлуатаційними характеристиками, автомобілісти України зіткнулися з новою проблемою — вибором. Правильно підібрати мастила для свого транспортного засобу може далеко не кожен. Але від правильності цього вибору залежить коректність роботи механізмів.

Щоб українські споживачі не заплуталися в різноманітті представленої продукції та завжди могли зробити правильний вибір, був придуманий сервіс Eurol консультант. З його допомогою підібрати необхідний товар простіше простого. Завдяки Eurol консультанту, кожен навіть недосвідчений автовласник зможе вибрати для свого «залізного коня» саме те мастило, яке підійде йому найкращим чином. Eurol консультант — справжній помічник і для досвідчених автолюбителів. Різноманіття транспортних засобів і мастильних матеріалів настільки велике, що заплутатися тут доволі просто. Але Eurol консультант не дозволить Вам розгубитися. Введіть необхідні дані про транспортний засіб. Спираючись на ці дані, Eurol консультант автоматично підбере найбільш підходящі мастильні матеріали для двигуна, коробки передач, системи зчеплення, системи охолодження, а також гальмівної системи.

Щоб оцінити зручність користування сервісом Eurol консультант і підібрати для свого авто всі необхідні мастильні матеріали, заходьте на сайт компанії «Техно-Груп».