(044) 537-28-06
t-g@lub.in.ua

 

ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК
Чтобы воспользоваться формой, включите поддержку JavaScript и Cookies в браузере.

 

Моторне масло total quartz 9000 5w 40

Моторне масло total quartz 9000 5w 40Моторне масло total quartz 9000 5w 40 з розряду синтетичних речовин для зниження тертя в двигуні внутрішнього згоряння. Даний продукт захищає внутрішні частини автомобіля від окислення, корозії, зносу і інших механічних пошкоджень в процесі роботи.

Вибирайте моторне масло total quartz 9000 5w 40 для будь-якого типу легкового або технічного автомобіля. Структура мастильного матеріалу ідеально підходить для легкого пуску в зимові морози до -30 ° С.


Ви можете купити у нас спеціальні рідини, незамерзайки і вузькоспеціалізовані продукти для машин від провідних міжнародних компаній: Total, Claas і Eurol. На нашому складі завжди є популярні товари в достатній кількості. Одиниця товару моторного масла total quartz 9000 5w 40 становить 5 літрів, але наші співробітники складають логістичні стратегії, щоб доставити Вам замовлення оптом максимально швидко і з мінімальними витратами.


Офіційний дистрибютор «Total» більше 10-ти років реалізує продукцію даної компанії на ринку України. Моторне масло quartz 9000 5w 40 від «Total», що володіє високими антиокислювальні властивості, застигає тільки при -39 ° С, що може стати вирішальним фактором у виборі масла на зиму. Абсолютно вся продукція компанії, куди входять мастила, антифризи і масла (моторне total quartz 9000 5w 40 в тому числі), проходять перевірку і мають гарантію якості. / Французька компанія, яка займає 5-е місце серед нафтопереробних підприємств світу, заробила міжнародну репутацію і визнання світових автовиробників. Сьогодні масло моторне total quartz 9000 5w 40 підходить для моделей Chevrolet, Honda, Hyundai, Lada, Volkswagen, Mercedes-Benz і багатьох інших.