(044) 537-28-06
t-g@lub.in.ua

 

ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК
Чтобы воспользоваться формой, включите поддержку JavaScript и Cookies в браузере.

 

Трансмісійне масло Total

Все частіше в нашу компанію звертаються за трансмісійним маслом Total, яке розроблено для використання в механічних коробках передач легкових авто. Воно всесезонне і має гарну плинність, що робить його зручним у роботі. Ціна масла прийнятна і замовити для власних потреб товар можна в будь-яких обсягах. Ми можемо поставляти важливий товар також і регулярно для потреб автомагазинів.

Трансмісійне масло TotalТрансмісійне масло Total має високий індекс в'язкості і забезпечує гарне змазування. Не можна не сказати і про поліпшену термостабільність такого масла. Замовте у нас ідеальне за всіма характеристиками масло і в експлуатації воно не розчарує. За трансмісійним маслом Total звернутися у фірму можна в зручний час, у нас воно присутнє в наявності стабільно. Автолюбителям відомо і про протизносні, а також антикорозійні властивості даного продукту. Вибирайте на користь надійного і перевіреного масла для свого авто. З трансмісійним маслом Total Вам більше не доведеться переживати за безпеку механічних трансмісій. З ним буде у Вас легке перемикання передач при високих і навіть низьких температурах. Ми за якість масла з представленого асортименту можемо ручатися. Наші покупці про масла від нашої компанії залишають завжди виключно схвальні відгуки.

Зацікавило трансмісійне масло Total? Зверніться в нашу фірму за потрібною його кількістю і отримаєте Ви його оперативно.

Задавайте будь-які питання по трансмісійному маслу Total нашим спеціалістам за телефоном на сайті. Про особливості масла від даного виробника і ключові його переваги ми розповімо докладніше. У нас завжди відкриті до інтересів своїх клієнтів, і ми готові оформити Ваше замовлення на необхідні товари оперативно.