(044) 537-28-06
t-g@lub.in.ua

 

ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК
Чтобы воспользоваться формой, включите поддержку JavaScript и Cookies в браузере.

 

Постачальники моторних мастил

Постачальники моторних масел в Україні представлені досить широко, але лише мала частина з них готова запропонувати свої товари з гарантією якості і при цьому не завищуючи ціни на товари в асортименті. Саме з цих двох чинників, а також співпраці з передовими виробниками, більшість клієнтів вважають за краще вибирати саме нас для покупки автомобільної хімії.

Постачальники моторних мастилМи, як одні з лідируючих постачальників моторних масел намагаємося пропонувати нашим клієнтам все найкраще. Тому у нас Ви можете знайти відразу товари від кількох передових компаній. Наприклад, ми надаємо товари марок «Total», «Claas» і «Eurol», які відмінно зарекомендували себе і використовуються по всьому світу. І багато клієнтів зацікавлені в нас, як в постачальника моторних масел саме через ха наявності товарів цих марок.

Деякі інші постачальники моторних масел обмежується лише одним з виробників або зовсім закуповують товари не у нього, а у інших посередників, що суттєво збільшує і ціну товарів.

Ми ж намагаємося пропонувати клієнтам гнучкі можливості по вибору і постачання купленого устаткування, при цьому пропонуючи максимально доступні ціни. І у нас можна знайти як найпростіші, універсальні масла, так і більш індивідуальні товари, призначені для вузького застосування з певною технікою.

Хоч ми і є переважно постачальниками масел моторних, але це не всі товари, які Ви можете знайти у нас і купити. Наприклад, ми також готові запропонувати Вам антифризи, автохімію, мастила та багато іншого для успішного обслуговування Вашого автомобіля.