(044) 537-28-06
t-g@lub.in.ua

 

ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК
Чтобы воспользоваться формой, включите поддержку JavaScript и Cookies в браузере.

 

Присадка двигун дизель

Дизельний мотор може працювати як добре, так і не дуже. Проблеми у такого двигуна бувають різні. Це і підвищена витрата палива і мастильних матеріалів, і прискорений знос найбільш навантажених деталей, і швидке забруднення золою, нагаром, відкладеннями. Щоб вирішити ці та інші проблеми, власники техніки використовують різні присадки. Двигун (дизель) здатний працювати максимально ефективно, злагоджено, м'яко, тихо, якщо йому в цьому допомогти. Спеціальні присадки для масла можуть значно поліпшити якість роботи мотора. Якщо якісь проблеми актуальні і для Вашого двигуна (дизеля), присадки Eurol напевно Вам стануть у пригоді.

Присадка двигун дизельЗвичайно, купуючи той чи інший продукт, необхідно бути впевненим, що він призначений для вирішення конкретно цієї проблеми. Інакше бажаного результату не допоможе досягти навіть найкраща, найякісніша і дорога присадка. Двигун (дизель або бензиновий), наприклад, не стане працювати тихіше, якщо додавати до масла присадку від протікання. Вибираючи добавку до мастильного матеріалу, потрібно бути уважним і акуратним. Щоб напевно правильно підібрати присадку для двигуна дизеля, краще скористатися допомогою професіонала. Отримати таку допомогу можна в нашій компанії. Ми зацікавлені в тому, щоб наші клієнти отримували максимум користі від співпраці з нами і поверталися до нас знову і знову, тому готові надати консультацію кожному, хто цього потребує. З нашою допомогою підібрати присадку для двигуна (дизель) буде легше легкого.

Компанія «ТЕХНО-ГРУП» займається реалізацією в Україні якісних моторних масел і добавок до них. У нашому асортименті напевно знайдеться необхідна Вам присадка (двигун дизель або бензин).