(044) 537-28-06
t-g@lub.in.ua

 

ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК
Чтобы воспользоваться формой, включите поддержку JavaScript и Cookies в браузере.

 

Моторне мастило Eurol

Моторне мастило EurolМастильні матеріали Eurol заробили популярність свою недарма. Ці матеріали зарекомендували себе з найкращого боку. Вони славляться у всьому світі високою якістю і відмінними експлуатаційними характеристиками. У продажу сьогодні можна побачити величезний асортимент мастильних матеріалів цієї торгової марки. Кожен автомобіліст, якою б технікою не користувався, напевно зможе підібрати для свого транспортного засобу відповідне моторне мастило Eurol або інший необхідний продукт.

Наша компанія пропонує українським споживачам всі найпопулярніші і менш популярні мастильні матеріали марки Eurol. Моторне мастило в нашому асортименті представлено синтетичними, напівсинтетичними і мінеральними зразками. Є масла для легкової і комерційної техніки. Кожне моторне мастило Eurol сертифіковане, а значить, відповідає всім вимогам щодо якості. Всі масла, які представлені в нашому каталозі, відмінно виконують свої функції. Тому наші клієнти із задоволенням купують матеріали Eurol знову і знову. Прийнявши рішення купити моторне мастило Eurol, жалкувати не доведеться. Таким маслом користуються автомобілісти в усьому світі. Також його використовують для своїх потреб багато відомих автомобільних концернів-гігантів. Серед них BMW, Mercedes-Benz, Porsche, MAN, DAF і інші. І цей факт говорить багато про що.

Моторне мастило Eurol оригінальної якості завжди можна купити в нашій компанії.

Якщо потрібна допомога у виборі масла, телефонуйте. Наш менеджер із задоволенням Вам допоможе. Ціни на моторні мастила Eurol у нас цілком прийнятні. Дивіться каталог і вибирайте необхідний продукт. Крім масел для двигунів у нас Ви також зможете знайти і придбати масла трансмісійні, гідравлічні, редукторні, компресійні та інші.