(044) 537-28-06
t-g@lub.in.ua

 

ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК
Чтобы воспользоваться формой, включите поддержку JavaScript и Cookies в браузере.

 

Eurol Super 2t

Eurol Super 2tЯкщо Вас цікавить покупка масла Еurol Super 2t, більше немає потреби замовляти товар в інтернеті за високою вартістю. На сьогоднішній день наша компанія є єдиним представником провідних європейських виробників машинного масла за низькою ціною в Україні. Тоді як у багатьох країнах споживачі керуються в першу чергу технічними характеристиками своїх автомобілів і властивостями матеріалів і масло Super 2t виробника Eurol для них доступне, в Україні вартість товару стоїть на першому місці.

Тому метою «Техно-Груп» є поширення на ринку України якісних і різноманітних масел для транспортного засобу та індустріальної техніки. Наші досвідчені співробітники вивчають міжнародний ринок і ретельно підбирають товари для свого асортименту. Таким чином Eurol Super 2t тепер доступний для широкого кола споживачів в Україні.

В каталозі матеріалів ми можемо уявити матеріали випуску компаній Claas, Total і Eurol. Дані підприємства відзначилися тим, що надали світу альтернативу серед усього розмаїття машинного масла. Тепер у покупців є можливість вибрати не просто дешеве мастильна засіб для свого автомобіля, але також якісний і надійний продукт, наприклад, Eurol Super марки 2t, який запобіжить пошкодження механізму і знизить тертя.

Властивості кожного продукту, який ми готові надати клієнтам, вказані на сайті нашої компанії. Також ми вказали склад і основні особливості матеріалів. Ви можете знайти необхідний товар, як наприклад Super 2t фірми Eurol, в пару кліків завдяки зручній класифікації всього асортименту компанії.

Також перевагою роботи з нами є наявність якісних масел для сільгосптехніки. До такого типу матеріалів існує більш високі вимоги, тому що важка техніка піддається високим навантаженням і термін експлуатації великих двигунів вигідніше продовжувати. Тепер це можливо і в Україні завдяки специфічним вузькоспеціалізованим засобам європейських виробників, наприклад, Eurol з продуктом Super 2t, в нашому каталозі.