(044) 537-28-06
t-g@lub.in.ua

 

ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК
Чтобы воспользоваться формой, включите поддержку JavaScript и Cookies в браузере.

 

Моторне масло Total Quartz 10w 40

Вибір мастила для змащування деталей двигуна є важливим аспектом технічного обслуговування будь-якого автотранспортного засобу. Від цього вибору залежить зносостійкість деталей мотора, а також якість його роботи. Багато власників машин, обладнаних бензиновими і дизельними моторами, віддають перевагу моторному маслу Total Quartz 10w 40. Для масел цієї групи цієї торгової марки характерні прекрасні показники якості. Це, зокрема, високі значення текучості і обволікаючої здатності. Моторне масло Total Quartz 10w 40 навіть самі навантажені елементи двигуна добре оберігає від стирання і, як наслідок, зносу. А саме це і вимагається першочергово від такого паливно-мастильного матеріалу, як масло моторне.

Моторне масло Total Quartz 10w 40 підходить і для дизельних, і для бензинових двигунів. Для цього масла характерні високі показники зносостійкості. Завдяки цим показникам автовласник може рідше міняти масло, а значить, має можливість економити свій час і свої фінанси. Моторне масло Total Quartz 10w 40 підходить для самих різних по інтенсивності умов застосування. Воно чудово впорається зі своїм завданням і надовго збереже свої властивості і під час їзди по трасі, і в місті. Для тих автомобілістів, які свій транспортний засіб використовують активно і часто, для вирішення самих різних завдань, це масло буде відмінним варіантом.

Моторне масло Total Quartz 10w 40 для бензинових і дизельних моторів купити вигідно завжди можна в компанії «Техно-Груп».

Вивчайте наш асортимент і вибирайте моторне масло Total Quartz 10w 40. Коли вибір зроблено, телефонуйте нам швидше. Ми в телефонному режимі проконсультуємо Вас, оформимо замовлення та подбаємо про якнайшвидше його виконання.