(044) 537-28-06
t-g@lub.in.ua

 

ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК
Чтобы воспользоваться формой, включите поддержку JavaScript и Cookies в браузере.

 

Купити масло Тotal 5w40

Спеціально для тих, кому потрібно купити масло Тotal 5w40, дистрибутор виробника в Україні пропонує товар оптом на вигідних умовах. Наше підприємство на сьогоднішній день є єдиним офіційним представником європейських виробників мастильних матеріалів Eurol, Total і Claas. Співробітники «Техно-Груп» уважно вивчають світовий ринок і вибирають для українського споживача тільки актуальні товари. Кожна з представлених компаній працює над розширенням свого асортименту і випускає продукцію не тільки для легкового транспорту, а й для індустріальної техніки.

Купити масло Тotal 5w40Якщо Вас цікавить тривала працездатність свого автомобіля, рекомендуємо купити масло Тotal 5w40. Цей виріб не тільки запобігає стиранню, але також і знижує ризик пошкоджень елементів двигуна машини.

На нашому сайті можна дізнатися не лише про виробництво масел і антифризів, але також і їх відмінні риси. Всі технічні характеристики масел, Тotal 5w40, купити яке можна прямо по телефону, в тому числі, і властивості їх основних компонентів викладені нашими досвідченими менеджерами. Також для Вашої зручності ми розбили каталог на виробників і призначення товару. Тепер можна в пару кліків підібрати підходяще моторне або трансмісійне масло та інші мастильні матеріали для сільськогосподарської техніки. Багато замовників уже купили масло Тotal 5w40, провідного виробника в Європі.

Наша компанія користується великою популярністю у власників підприємств аграрної промисловості і тваринництва. Так як їх техніка піддається більш високих навантажень, ніж транспортний засіб, елементи її двигунів також швидко стираються і схильні до корозії. Щоб продовжити експлуатаційний період машини використовують машинне масло - воно обволікає деталі тонкою плівкою і виконує захисну функцію. Тому кожен фахівець рекомендує уважно вибирати, перш ніж купити, масло на подобу Тotal 5w40, так як воно повинно відповідати Вашим вимогам.

Також кожен товар має свої унікальні властивості. Одні масла підходять для різних кліматичних умов, інші ж універсальні. В асортименті представлені і антифризи. Якщо у наших клієнтів виникають будь-які питання з приводу матеріалів, вони можуть зв'язатися з нашими менеджерами і отримати безкоштовну консультацію. Купити масло виробника Тotal 5w40 можна з доставкою в будь-яке місто України.