(044) 537-28-06
t-g@lub.in.ua

 

ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК
Чтобы воспользоваться формой, включите поддержку JavaScript и Cookies в браузере.

 

Присадка для очищення двигуна

Масляну систему двигуна необхідно час від часу прочищати. Завдяки цьому весь механізм продовжує термін експлуатації, йому не потрібен буде частий ремонт, а також двигун буде працювати без будь-яких перешкод. Саме цю функцію і виконує присадка для очищення двигуна. Залежно від типу механізму існують різні засоби очищення. Вам варто докладно вивчити класифікацію хімії для автомобілів і зробити правильний вибір, тому що в нашому асортименті представлено багато різних видів препаратів, в тому числі і присадки для очищення автомобільних двигунів.

Присадка для очищення двигунаПідприємство «Техно-Груп» реалізує на території України кошти по догляду за автомобілем від провідних світових виробників. У нашому каталозі Ви можете знайти засоби виробництва Eurol, Total і CLAAS. Також, крім масел, ми надаємо вибір для власників важкої вузькопрофільної спеціалізованої техніки, розчинники, очисники, присадки для очищення двигунів і багато іншого. Наприклад, в асортименті завжди є мастила, атіфрізи і масла для сільгосптехніки. Такий розподіл необхідно для того, щоб обладнання могло працювати безперервно протягом довгих років. Як відомо, техніка має властивість зношуватися. З цієї причини необхідно користуватися присадками для очищення двигунів і мастилом спеціально для певних моделей автомобілі і для конкретних погодних умов.

Пропонуємо Вам ознайомитися з технічними характеристиками автохімії на офіційному сайті нашого підприємства. Щоб зробити замовлення, Вам потрібно лише подзвонити нам за номером, який вказаний на сайті. Вибирайте не тільки кошти для щоденного догляду, але також і автохімію для профілактики поломок. Серед них популярною є присадка для очищення двигуна автомобіля.

Вартість обговорюється з кожним клієнтом індивідуально, так як залежить від кількості автохімії і наявності спеціальної пропозиції. Рекомендуємо Вам вибирати тільки сертифіковану продукцію для змащування і очищення двигуна. Якісна присадка дозволить Вам продовжити термін автомобіля і їздити в подорожі без побоювань за робочий механізм.